Kontion Leivintuvan palvelut

Juhlatila

Juhlatila on vuokattavissa erilaisiin kokous-, ruoka- ja kahvitilaisuuksiin. Käytössä videotykki ja Wifi.    Meillä voit viettää lämminhenkiset muistotilaisuudet, syntymäpäivät sekä muut perhejuhlat. Minimi henkilömäärä on kymmenen henkilöä ja ruokailemaan mahtuu noin 50 henkilöä. Lisäksi kesäisin käytössä takaterassi.(16 ruokailupaikkaa).  Meillä on esteetön kulku liikuntarajoitteisille (rampit pyörätuolilla liikkujille, inva WC). Katso Juhlatila-sivu.

Pitopalvelu ja ruoat

Järjestämme pitopalvelua Leivintuvan juhlatilassa. Valmistamme ruoat pitkälti tuvan leivinuunissa. Lihat ja kalat hankimme paikallisen marketin liha- ja kalatiskiltä. Lämminsavulohen ja graavilohen valmistamme itse. Majoneesit ja erilaiset kastikkeet valmistuvat myös omassa keittiössä.

Meiltä voit tilata myös pelkät ruoat ja leivonnaiset joko noudettuna tai paikan päälle toimitettuna.

Leivät ja leivonnaiset

Leivomme tilauksesta riisipiirakoita ja aitoa juureen tehtyä ruis- sekä vaaleaa leipää, joihin ei lisätä hiivaa. Valmistamme tilauksesta myös muita leivonnaisia ja kakkuja, hyödyntäen omien kanojen munia. Täytekakuissa käytämme itse tehtyjä hilloja. Hyödynnämme lähimetsien marjoja ja sieniä. Katso Tuotteet-sivu.

Kahvila ja sisustuspuoti Katrikoti

Avoinna keskiviikkoisin klo 14-18.

Täällä voit viettää rauhallisen kahvihetken luonnonhelmassa.
Myynnissä tuoreita leipiä ja leivonnaisia myös kotiin viemisiksi.

Pihapiirissä on sisustuspuoti,josta löytyy sisustus tavaraa ja tekstiilejä.