Kontion Leivintuvan tuotteet

Britakakut

Britakakku on herkullinen ja suosittu kesäkakku. Tässä muutama esimerkki britakakuista. Makuvaihtoehtoja ovat: Raparperi-mansikka (kausituote), mango-vadelma, kuningatar, mansikka, vadelma ja puolukka.


Juustokakut

Juustokakun murea pohja ja suussasulava täyte tekevät kakusta herkullisen. Makuvaihtoehtoja ovat: Fazerina-suklaa, minttusuklaa, mango-vanilja, marja-vanilja ja sitrus-vanilja.


Leivät ja leivonnaiset

Leivomme tilauksesta riisipiirakoita ja aitoa juureen tehtyä ruis- sekä vaaleaa leipää, joihin ei lisätä hiivaa. Valmistamme tilauksesta myös muita leivonnaisia.


Putouskakut

Kakun pohjana on joko vaalea kakkupohja tai suklainen kakkupohja. Makuvaihtoehdot ovat: Mansikka, vadelma, mustaherukka-vadelma, vadelma-mansikka, kuningatar, sitrus, hedelmä ja puolukka-kinuski. Kakku kuorrutetaan voi-vanilja -kreemillä ja päälle valutetaan joko suklaakastike tai kinuskikastike.


Täytekakut

Täytekakun pohjana on joko vaalea kakkupohja tai suklainen kakkupohja. Makuvaihtoehdot ovat: Mansikka, vadelma, mustaherukka-vadelma, mansikka-vadelma, kuningatar, sitrus,hedelmä ja puolukka-kinuski.


Voileipäkakut

Makuvaihtoehdot ovat kinkku ja lohi. Lohikakkuun käytämme itse savustamaamme lämminsavulohta. Kakkuihin käytettävä majoneesi valmistetaan myös itse.